Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- به نظر می‌رسد که روزهای تولید تلفن‌های همراه ارزان قیمت با دوربین و مشخصات نه چندان قوی گذشته است و کمپانیها به سمت تولید تلفن‌های همراه خوش قیمت با دوربینها و مشخصات داخلی قوی پیش می‌روند. به نظر می‌رسد که روزهای تولید تلفن‌های همراه ارزان قیمت با دوربین و مشخصات نه چندان قوی گذشته است و کمپانی ها به سمت تولید تلفن‌های همراه خوش قیمت با دوربینها و مشخصات داخلی قوی پیش می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  techradar، کمپانی شیائومی به تازگی در شبکه اجتماعی چینی ویبو به تلفن‌های همراه آینده خود یعنی ردمی نوت 11 و نوت 11 پرو اشاره کرده است و از دوربین بسیار قوی 108 مگاپیسکلی این همراه‌های هوشمند صحبت به میان آورده است.  
 
تیزری که در این شبکه اجتماعی قرار گرفته است سنسور دوربین را به همراه شماری از اجزای آن به نمایش در آورده است. کمپانی شیائومی از چند هفته قبل تیزرهایی از ردمی نوت 11 را در قالب ویدیوهای سبک زندگی به اشتراک گذاشته است و در این تیزرها تاریخ عرضه این محصول را برای 28 اکتبر برنامه ریزی کرده است.
     
به این ترتیب به نظر می‌رسد که ردمی نوت 11 پرو و احتمالا مدل پایه این سری یعنی ردمی نوت از سنسور 108 مگاپیکسلی برخوردار خواهند شد اما هنوز مشخصات دوربین پشتی این دو محصول مشخص نشده است. البته پیش از این نیز ردمی نوت 10 پرو نیز از چنین دوربین قدرتمندی برخوردار شده بود اما سایر مشخصات داخلی آن چندان چنگی به دل نمی‌زد.
 
البته عرضه دوربین قدرتمند برای دستگاهی ارزان قیمت چندان دور از ذهن نیست و روند کار فناوری به صورت کلی به این صورت است که ویژگی‌های جدید ابتدا برای تلفن‌های گران قیمت عرضه می‌شوند و پس از مدتی دستگاه‌های خوش قیمت نیز از آنها بهره مند خواهند شد. این روند پیش از این در دوربین‌های چندگانه، سنسورهای حسگر اثر انگشت و فناوری تشخیص چهره نیز دیده شده بود.
 
با این حال تنها تفاوتی که دوربین‌های 108 مگاپیکسلی با سایر فناوری‌های ذکر شده دارند این است که شاید هنوز استفاده واقعی از دوربینها و تصاویر با کیفیت بسیار بالا برای مخاطب عادی مشخص نشده است. تنها برخی از کاربران به چنین دوربین قدرتمندی نیاز دارند و بسیاری از خریداران همراه‌های هوشمند از چنین سنسوری بهره کافی را نخواهند برد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: شیائومی دوربین گوشی گوشی هوشمند تولید تلفن های همراه قیمت با دوربین ارزان قیمت ردمی نوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • آیپد پرو ۲۰۲۴ اپل + قیمت و مشخصات Apple iPad Pro 2024 with M4
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات